16 af de mest ekstreme og moderne senge, du nogensinde vil se

16 af de mest ekstreme og moderne senge, du nogensinde vil se
16 af de mest ekstreme og moderne senge, du nogensinde vil se

Video: 16 af de mest ekstreme og moderne senge, du nogensinde vil se

Video: 16 af de mest ekstreme og moderne senge, du nogensinde vil se
Video: НЕ ВЫБРОСИЛА СТАРЫЙ ТЮЛЬ И ХОРОШО СЭКОНОМИЛА СЕМЕЙНЫЙ БЮДЖЕТ! 4 КРУТЫЕ ИДЕИ ИЗ ТЮЛЯ! 2023, December
Anonim

Leder du efter et fantastisk soveværelse, der ikke er almindeligt? Her er 16 af de mest ekstreme og moderne senge, du nogensinde vil se.

1. Privat Cloud ligner en gigantisk gyngestol eller - for at være præcis - en gyngende seng. Det kræver lidt mere plads end en typisk seng, men hvis du kan lide at blive rocket i søvn, er det nok det værd (sengen kan stabiliseres, hvis du ønsker udseendet uden bevægelsen). Flere billeder her.

2. Det Feel Sæde System designet af Animi Causa har en virkelig cool form inspireret af molekylær struktur, den grundlæggende form for alle objekter i universet. Den er lavet af 120 bolde dækket af elastisk stof. Det kan bruges som en seng og på mange andre kreative måder, da dets struktur gør det muligt at tage flere former.

3. Designet af studiet af opfindelse Décadrages og markedsført under mærket BedUP, sengen, der sænker fra loftet, er en reel pladsbesparende innovation for alle, der bor i et lille rum.

Om dagen opbevares sengen i loftet, underfladen bliver loftet (belysning kan også integreres). Om natten trækkes sengen ned og stopper ved den tidligere indstillede højde. Udover at være funktionel, har denne seng et rent design, der er diskret og elegant. Flere billeder her.

4. De af jer, der spillede Tetris, kunne smile, når du ser denne bogreol, der omdannes til en seng. Det reol / seng maksimerer plads og giver dine vægge en farvefarve. Dele af en madras står oprejst for at danne hovedparten af bogreoleren; de omgiver fem opbevaringshylder, der er ophængt af en vægmonteret ramme. Madrasektionerne er placeret på gulvet og slids sammen for at danne en seng (to dele til en enkeltseng, alle fire til en dobbeltseng).

5. Hi-Can er en High Fidelity Canopy af italiensk designer Edoardo Carlino. Hi-Can har smukt designet udstyr, der giver dig mulighed for at surfe på internettet, se film, spille spil og lytte til musik, alt sammen fra din sengs komfort.

Denne seng giver en masse teknologi lige ved hånden fra det øjeblik du vågner op; det er et perfekt værktøj til at gøre dit liv mere stillesiddende. Du får en projektor, et lydsystem, en projektionsskærm, en dvd-afspiller og alle relevante indgange; tilføj kun et minikøleskab.

6. The Scoop! designet af Guido Rosati til Saba Italia er et sofistikeret og innovativt møbel, der kombinerer sofafunktionen og sengens funktion. De to halvcirkelformede sider af sengen kan adskilles, hvilket resulterer i to nye møbler. Det er en fantastisk måde at overraske dine gæster på, og det giver dig en stilfuld moderne seng og to sofaer alt sammen. Flere billeder her.

7. Billederne ovenfor indeholder a sofa seng med aftagelige omslag og en integreret / patenteret mekanisme, der omdanner den til køjesenge. Doc fungerer som en sofa om dagen, og med en enkel bevægelse bliver to senge med integreret støttestige og beskyttelsesvagt.

8. Denne sovesofa, kaldet Bestil, er designet af de italienske designere fra Flou. Den ideelle grænse mellem dag og nat, bog er særligt velegnet til små rum. Om dagen er det en moderne, lineær sofa; om natten bliver det til en behagelig seng. Sofaen er ikke så smuk, men når vi betragter dens dobbelte funktion, kan vi overse denne detalje.

9. Har du nogensinde ønsket en flydende seng? Det er nu (næsten) muligt. At give Fluttua sengen fra Lago er flydende udseende, rammen er fastgjort til væggen og understøtter et enkelt indlæg under midten af sengen. Dine gæster vil blive helt imponerede.

10. Det computer seng gør intelligent brug af rummet under det. Gasstempler gør det muligt for sengen at folde op og dobbelt som computerbord. Den er tilgængelig med en metal seng ramme og træ slat fundament her.

11. Det RUF-Cinema Bed har en hjemmebiograf , med en projektor mellem de to hovedbordsskruer og en skærm ved foden af sengen. Når filmen er forbi, er alt, hvad du skal gøre, at trykke på en knap på fjernbetjeningen, og skærmen forsvinder inde i fodbrættet.

12. Tjek denne interessante idé: a seng suspenderet af reb. Teakplatforme, der er suspenderet af tunge reb, tager centret, mens et stramt orangestribet stof på væggen og romersk skygge skaber en sømløs baggrund. Den visuelle effekt af disse suspenderede senge er fantastisk, men de er bestemt ikke til lette sveller.

13. Zoom-Room er ikke bare en Murphy seng; det er en designløsning. Du skal blot trykke på en knap på fjernbetjeningen for at sende premium latexmadrassen og tyskdesignet lamellramme, der glider ned ad et lodret spor og ind i dit værelse. Se en video på Zoom-Room's hjemmeside.

14. Point Architects fra Tokyo kombinerede en seng med en bogreol, og resultatet var Uroko House. En utrolig bogreol omgiver sengen og husker et igloo af bøger. Selvom designet er klogt, er det desværre ikke meget praktisk - men små børn ville elske denne seng.

15. Det her seng er designet til dem, der sover kun i fostrets stilling. Jo, det er perfekt formet til det - men hvem sover i samme position hele natten? Denne seng, men bestemt helt unik, var bestemt ikke designet til en god nats søvn.

16. EN fladskærms-tv gemt under denne seng glider ud for at positionere sig selv for den optimale visning i sengen. Tv-junkies i alle aldre ville elske denne seng. [Via et tv, der er perfekt til ethvert soveværelse]

Anbefalede: