Home Security i Indianapolis

Indholdsfortegnelse:

Home Security i Indianapolis
Home Security i Indianapolis

Video: Home Security i Indianapolis

Video: Home Security i Indianapolis
Video: The Best Home Security Companies in Indianapolis, IN 2023, December
Anonim

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Et hjem sikkerhedssystem har aldrig været en bedre investering. Hvis dette er nyheder for dig, så vil du måske fortsætte med at læse. Det er ikke let at tilføje en anden regning til blandingen.

Vores valg til bedste hjem Sikkerhedssystem

 • Frontpoint
 • Beskyt Amerika
 • SimpliSafe
 • Vivint

Men tænk på mulighederne. Du kan trådløst styre næsten alt i dit hjem, uanset om du er hjemme eller ej. Alt fra dørlås til lysafbrydere er nu blevet fair spil til det smarte hjem. Og det er ikke dyrt at tilføje et par WiFi-aktiverede kameraer til at tjekke ind på dit feed fra din telefon. Det bedste er, det er meget overkommeligt, da der er mange muligheder for at imødekomme dine særlige behov. Vi gjorde nogle undersøgelser for at finde de bedste sikkerhedssystemer i Indy - her er hvad vi fandt. (Spoiler: Du kan tage dit hjem til et helt nyt niveau af awesome.)

Home Security 101

Fordi der er så mange muligheder, er det nyttigt at tage en lille mikro-kursus på det grundlæggende i hjemmet sikkerhed. Tænk på dit hjemmesikkerhedssystem som centrum for et web, med sensorer, controllere og kameraer, der alle er forbundet via ledninger, Bluetooth eller WiFi. Når en sensor på dit vindue udløses, sender den et signal til dit hjemmesikkerhedssystem, der meddeler dig og / eller myndighederne (afhængigt af om dit system er professionelt overvåget eller ej). Hjemmeautomatiseringsaspektet åbnes og kontrolleres fra en tilsluttet enhed (tablet, smartphone osv.), Som du kan få adgang til overalt.

Shopping Tips

Der har været et væld af ændringer i hjemmets sikkerhedssektor i de sidste par år. Den største: Du har mange beslutninger om kontrakter, køb af din egen hardware og tilmelding til professionel overvågning. Heldigvis kan de forenkles i et par grundlæggende beslutninger.

Bundled eller Tilpasset?

Du kan vælge en bundtet mulighed eller have dit system tilpasset til dit eget hjem. Den kombinerede mulighed er fantastisk, hvis du vil sammenligne æbler med æbler med forskellige virksomheder; du vil se prisen på forhånd på deres hjemmesider. Den tilpassede indstilling giver dig naturligvis plads til at vælge, for eksempel, præcis hvor mange dørfølere eller vinduesfølere du vil have med din pakke. Den tilpassede rute involverer normalt en repræsentant, der kommer ud til dit hjem (hvilket kan betyde opstillingsgebyrer) til at guide dig i denne proces og til at installere hardware. De bundtede systemer kan normalt sendes til din dør og er enkle nok til at blive installeret af næsten alle.

Overvåges eller overvåges?

Der er dybest set to typer sikkerhedsfirmaer derude. Den traditionelle og mest udbredte er det firma, der tjener penge ved at sælge dig deres service. De installerer og overvåger deres udstyr i dit hjem og opkræver et gebyr for at gøre det. Det meste af tiden vil du leje deres udstyr, selv om der kan være en mulighed for at købe udstyret på forsiden og derefter kun betale for de månedlige overvågningskostnader. Disse virksomheder omfatter dit store navn, nationale virksomheder og dine "mor-og-pop" lokale sikkerhedsfirmaer. Husk på, at de fleste af disse virksomheder alle vil bruge udstyr fremstillet af de samme producenter med deres etiket slået på forsiden. Så det er ikke nødvendigt at sammenligne udstyret - kvaliteten af tjenesten, kontraktlængden og prisen på abonnementsgebyret er vigtigere.

Den anden type virksomhed er et firma, der tjener penge, når du køber deres produkt. Dette er en meget mere snit og tør situation - du køber bare udstyret og det sendes til din dør. Der er ikke nogen kontrakter eller overvågningsgebyrer. Dette har tendens til at være en sammenbygget mulighed, men der er også systemer, som du kan købe, der kommer med de bare knogler, men giver dig mulighed for at tilføje på en stor liste over tilbehør til dit hjertes indhold. Disse systemer er typisk dem, der kun advarer dig om noget er op, men nogle giver mulighed for at tilføje professionel overvågning, så myndighederne bliver advaret direkte.

Hvad er bedst for mig?

Det er bedst at spørge dig selv om disse to spørgsmål, før du køber:

Hvor meget sikkerhed har jeg brug for føle sikker? Mens der er nogle grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger, som alle kan drage fordel af, er der også mulige ulemper, når du gør dit hjem til en personlig Fort Knox. Selvfølgelig er der en omkostning forbundet med at købe 12 nattsyn, bevægelsesaktiverede kameraer til at dække hver kvadratcentimeter af dit hjem. Du vil ikke have køberens anger at indstille, når du indser, at kun et eller to af kameraerne, der er placeret strategisk, ville have givet dig lige så meget ro i sindet.

Du skal også overveje at have også mange enheder, der sikrer dit hjem, kan faktisk tage væk fra din følelse af sikkerhed. Der er en god linje i at sove godt og vide, at hvis nogen åbner køkkenvinduet, bliver du advaret og vågner op hver time for at kontrollere og sørge for at hallway-kameraet stadig ikke viser nogen aktivitet. Sørg for at overveje, hvad der vil give dig den mest rolige sind, uden at forårsage paranoid kontrol og tjekke din sikkerhedsapp.

Er der en chance for at jeg vil flytte de næste par år? Hvis du er bosat og ikke kan forudse dig selv at flytte i de næste par år, så er der nogle gode måder, du kan investere i dit hjem og klare det med den nyeste og bedste teknologi, der vil tjene dig godt i de kommende år. Men hvis du ikke er helt afgjort endnu, ville det være klogt at overveje en mulighed, som du nemt kan tage med dig, når du går. Heldigvis er der gode muligheder for begge situationer.

Vores Top Picks for det bedste Home Security System i Indianapolis

Vores team tog Indianapolis 'top seks sikkerhedsfirmaer og gik på arbejde for at finde ud af, hvilke var de bedste baseret på tre hovedkriterier: hæderlighed, kundeservice og prisfastsættelse. Efter en lang uge med forskning kom vi op med tre klare vindere til hjemmet sikkerhed i Indianapolis.

Vi afsluttede processen ved at sammenligne dem med vores overordnede top-hjemme-sikkerhedsanbefalinger landsdækkende. Mens vi spikede ned en konkret pris, der ville blive garanteret på tværs af bordet, viste det sig umuligt, at vi fandt ordtaket "det betaler sig at lave dine lektier" for at være meget sandt for hjemmet sikkerhed.

Mens lokale virksomheder har en tendens til at tilbyde god kundeservice og et par frynsegoder (nogle tilbyder service uden kontrakt), har vi konstateret, at de generelt ikke kan konkurrere med den pris- og avancerede teknologi, der tilbydes af de bedste nationale virksomheder som Frontpoint eller Protect America. Hvis du vil kunne gå ind på et kontor og beskæftige sig med et menneskeligt ansigt, skal du overveje Central Security & Communications eller ProTECHt Home Security. Lowes Iris er, og Piper NV har begge opnået topkarakterer, hvis du overvejer det selv.

Indianapolis 'bedste lokale hjem sikkerhedsselskaber

Central Sikkerhed og Kommunikation Arbejd med en tekniker for central sikkerhed og kommunikation (CSC) for at finde ud af, hvilket design og installation der skal fungere bedst for dit hjem, forretning eller nyt byggeprojekt. Når du vælger et lokalt firma som CSC, er du garanteret 24-timers professionel overvågning, der er pålidelig og overkommelig.

Mens kunderne har muligheder for brand- og overvågningstjenester, går CSC's hovedven gennem dets tyverialarmsystemer. Lokalt og privat ejet, er alle installationer og tjenester bragt til dig af andre lokale, der forstår kvartererne og hvad der er nødvendigt for at beskytte dig. CSC kan installere systemer på en række steder, herunder detailcentre, skoler, hospitaler, banker, datacentre og meget mere. Når du bliver CSC-kunde, kan du være sikker på at dit system er en del af de nyeste teknologier af trådløse og kablede hybrid systemer rundt.

Hvis du foretrækker hjælp i realtid, skal du overveje CSC EmergenSee. Du starter appen på din telefon og leverer professionelt overvågningscenter live video, lyd og din GPS-placering. CSC sender derefter de relevante myndigheder for at komme til din redning. Kan du ikke tale? Kommuniker via sms'er, hvis du er i en truende situation, hvor tale kan true dig eller andre.

Du vil føle dig sikker på at vide, at dette firma har beskyttet boliger og kommercielle ejendomme siden 1978 og er akkrediteret af Better Business Bureau. Derudover kan du, for din bekvemmelighed, opdatere eller udfylde dine kontaktoplysninger til enhver tid online.

Besøg hjemmesiden for at anmode om oplysninger om et hvilket som helst antal systemer, du måtte være interesseret i. Prissætning er konkurrencedygtig, og kunderne opfordres til at spørge om deres specifikke behov for et passende citat.

ProTECHt Home SecurityFor omkring $ 1 pr. Dag får du prisbelønnet 24-timers overvågning. Akkrediteret af Better Business Bureau tilbyder ProTECHt Home Security tjenester i Indiana, Texas, Ohio og Pennsylvania. Dette sikkerhedsfirma samarbejder med Monitronics, et fem-diamant certificeret selskab af Central Station Alarm Association. At have denne certificering kræver fem ekspertisepunkter, herunder en forpligtelse til at reducere falske forsendelser. Et af de unikke tilbud på Monitronics sikkerhedssystem er, at selvom din strøm går ud, er dit hjem sikkert på grund af et backup overvågningssystem.

Selvom mange familier ønsker beskyttelse mod ubudne, kan ProTECHt Home Security-kunder også modtage hjælp i tilfælde af medicinsk situation, brand og kuliltepåvisning. Alle pakker har en nøglering fjernbetjening, dør- og vinduesfølere og tastaturet på berøringsskærmen med cellulær kommunikation. Vælg mellem traditionel, fjernadgang, hjemmeautomatisering og interaktive videopakker. Ring eller email virksomheden for at angive dine behov, og modtag et gratis tilbud for, hvad et system vil koste. Hvis du vil have flere grunde til at vælge ProTECHt Home Security, har firmaets hjemmeside en hel side dedikeret til de seneste priser, som virksomheden har fået tildelt.

Vil du have en livstidsgaranti? Kontakt virksomheden for at få oplysninger om, hvordan det virker.

Circle City Security Systems Inc. Siden 1976 har Circle City Security Systems betjent indianapolis-området med højkvalitets sikkerhedssystemer. Dette fuldservice alarm firma overvåger mere end 10.000 systemer, der beskytter det, der betyder mest for sine kunder.

Uanset om du har brug for et imponerende brandalarmsystem, et kamerasystem, adgangskontrol eller total smartphone-fjernadgang, vil Circle City Security Systems finde systemet bedst for dig.

Hvis du rejser meget hjemmefra, skal du overveje alternativet Honeywell Total Connect Remote Services for fuld beskyttelse. Det giver dig mulighed for at styre dit hjem eller forretning, uanset hvor du er i verden; modtage vigtige advarsler og systemstatusopdateringer i realtid.Ved at bruge din mobile enhed kan du nemt styre dine termostater, belysning og dørlåse ved at trykke på en knap eller to. Eventmeddelelser kan også holde dig i løkken. Lær, hvornår dit system er blevet bevæbnet eller afvæbnet. Modtag en anmeldelse, hvis der er åbnet et sikkert, pistol eller væskeskab. Opdag, om et værdifuldt objekt er blevet flyttet indendørs eller udendørs. Hvis du kan lide at holde dig ud af hvad der sker, så overvej at tale med en repræsentant om at installere de interaktive sikkerhedsforanstaltninger.

Efter at have modtaget dit gratis tilbud og specialiseret kundeservice, kan du se, hvorfor Circle City Security Systems er et solidt valg, når du vælger et lokalt sikkerhedsselskab.

Bedste bundtede pakker

Frontpoint: Sådanne konsekvent høje kundeservicevurderinger - og de giver mening. Vælg en af tre opgraderbare bundter, få gratis forsendelse til din dør og en 30-dages "risikofri" prøveperiode. Den eneste ulempe er den krævede 36-måneders kontrakt.

Beskyt Amerika: Med fem forskellige pakker at vælge imellem, ingen upfront gebyrer, og muligheden for professionelt at installere dit system, hvis du vælger ikke at gøre det selv, giver Protect America sine kunder et godt udvalg af muligheder. Undtagelsen er naturligvis, når det kommer til kontrakter: ingen mulighed der. De håndhæver en obligatorisk 36-måneders serviceaftale.

SimpliSafe: SimpliSafe's stand-out kvalitet er deres politik vedrørende kontrakter - du behøver ikke at underskrive en. De tilfældigvis også er blandt de mest overkommelige virksomheder med fire forskellige systemer at vælge imellem, når de kun starter på $ 230 (professionel overvågning er yderligere $ 15 om måneden).

Bedste DIY Security Systems

Lowes Iris: Indtryk af et smart hjem, Iris vinder vores top anbefaling til DIY systemer. Næsten alt, hvad du kan forestille dig i dit hjem, kan styres af Iris - alt fra lys skifter til hundedøre. Alt kan styres fra din wifi-tilsluttede enhed, uanset om du sidder på sofaen eller væk på ferie. Som en god bonus er den kompatibel med mange sikkerhedsfirmaer, der professionelt overvåger sikkerhedssiden af dit smarte hjem.

Piper NV: Et alt-i-et-sikkerhedssystem, der er størrelsen af en stor masonkrukke, er Piper NV en virkelig attraktiv mulighed for at sikre et kollegieværelse eller en lille lejlighed, samtidig med at du sparer plads og holder maksimal mobilitet. Et streaming kamera og trådløse bevægelsessensorer i en enkelt enhed. Opgraderer fra et kollegieværelse til en to-værelses lejlighed? Intet behov for at købe et nyt system; Iris kan opgraderes med masser af tilbehør og gadgets takket være den indbyggede Z-Wave kompatibilitet.

Lokale selskaber, der ikke lavede klippet

Vi var ikke så imponerede over disse tre virksomheder, og anbefaler at du springer dem.

 • Guardhouse Security Systems
 • Nelson Alarm
 • Generel alarm

Forebyggelse af falske alarmer

Installation af et hjem sikkerhedssystem betyder, at du også installerer potentialet til at udløse en falsk alarm. Byen Indianapolis er ikke fremmed for falske alarmer. Faktisk blev der i 2013 rapporteret 13.599 falske alarmer. Nationalt er 90 procent af alarmudløsere ikke egentlige nødsituationer.

For at reducere falske alarmer har mange byer en lov, der kræver, at overvågede alarmejere betaler et tilladelsesgebyr for at registrere deres alarmsystemer. Nogle byer har endda kurser for alarmejere at tage. Byen Indianapolis tager imidlertid en anden taktik. I stedet for at kræve tilladelser, bekæmper de omkostningerne ved falske alarmer med hårdere end gennemsnitsafgifter.

Her er hvad skaden ville være, hvis politiet reagerer på din alarm og det viser sig at være falsk:

 • Første gang i et kalenderår er gratis. Du får en skriftlig advarsel om straffen, hvis det sker igen.
 • Den anden falske alarm i samme år koster dig $ 50.
 • Den tredje lovovertrædelse stiger til $ 75.
 • Den fjerde falske alarm er $ 100.
 • Den femte falske alarm er $ 125.
 • Den sjette og efterfølgende overtrædelse i et kalenderår koster $ 200. Alternativt kan du blive taget til retten af byens anklager.

Som du kan se The City of Indianapolis tager falske alarmer meget alvorligt, og i forlængelse, det burde du også. Heldigvis er der et par måder, du kan reducere sandsynligheden for ved regelmæssigt at ændre batterierne i dit alarmudstyr og sørge for at du ikke armler alarmsystemet, før alle døre og vinduer er ordentligt lukket og sikret. For en nyttig liste over andre måder at sikre, at du ikke bidrager til årets falske alarmtælling, henvises til den praktiske liste nedenfor.

Image
Image

FAQ

Er et hjem sikkerhedssystem en god investering?

Tidligere syntes sikkerhedssystemer som en overkill nødvendig kun for de ekstremt paranoide eller meget velhavende. Takket være en konvergens af overkommelighed og forskning, der viser risikoen for indbrud, er ikke afhængig af din indkomst, kan vi nu trygt hævde, at et sikkerhedssystem er en god investering for dig, uanset hvor du bor.

Er der noget, jeg kan gøre for at sænke mit hjems risiko for at blive målrettet?

Et sikkerhedssystem med en akustisk alarm er "absolut" en levedygtig afskrækkende virkning ifølge Sgt. Roger Suesz med Metro Police Department Metro Services.

Når en tyveri bryder ind i et hus med et sikkerhedssystem, viser en undersøgelse foretaget af University of North Carolina ved Charlotte's Department of Criminal Justice & Criminology, at 50 procent af alle kriminelle vil forlade straks, når en alarm slukker, og 80 procent vil ikke selv forsøge at deaktivere det. Sgt. Suesz bekræfter den store fordel ved at have et hjem sikkerhedssystem:

"Når en indbrudstyv bryder ind og hører alarmen bipper, inden sirenen endog slukker eller alarmfirma får signalet, ved de, at de bedre kommer ud inden for et par minutter maks. Vi meget sjældent, næsten aldrig, fange en tyveri, der bare brød ind i et hus med en alarm. Ni gange ud af ti forlader de straks, når de indser, at der er en alarm. Uden alarmer har jeg set resultaterne af indbrud, der viser, at tyverierne var inde i 30 minutter eller mere. "- Sgt. Roger Suesz

Et godt sted at starte, ifølge Sergeant, er med skiltning og klistermærker, der anbefaler kriminelle, at du har et sikkerhedssystem (selvom du virkelig ikke gør det)

Et tegn kan hjælpe, selvom det ikke er aktiveret, men at gå ind og få et system kan kvalificere dig til skattelettelser og en rabat på din boligforsikring.

Bundlinjen

Overkommelige hjem sikkerhedssystemer har virkelig potentialet til at opgradere din livskvalitet - og der er så mange muligheder at vælge imellem. Overvej vores bedste valg for at finde den der passer til dine behov.

Bedste Bundler: Frontpoint, Beskyt Amerika, SimpliSafe

Bedste Lokale: Central Sikkerhed & Kommunikation, ProTECHt Home Security, Circle City Security Systems Inc

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede: Lowes Iris, Piper NV

Anbefalede: