Solpaneler i New Orleans

Indholdsfortegnelse:

Solpaneler i New Orleans
Solpaneler i New Orleans

Video: Solpaneler i New Orleans

Video: Solpaneler i New Orleans
Video: Когда поездки по город San Diego выжал всю энергию из батареи от Toyota Prius. 2023, December
Anonim

Forestil dig, du er lige kommet hjem fra arbejde. Det er 6 pm og du har næppe lagt dine ting ned, når du ser en stak af regninger på bordet. Forestil dig nu at åbne din elregning til en finansiel kredit for sidste måned. Er det ikke på tide, at du bliver refunderet for at spare energi?

Solenergisystemer kan spare dig tusindvis af dollars samtidig med at fossile brændstof afhænger og kæmper med drivhusgasemissioner. Tænk på hvad du kunne gøre med et par ekstra grand i banken. Et af de mest tilfredsstillende aspekter af solsystemer er, at du vil være i stand til at lægge mærke til de skattefordele hver måned, da dine solpaneler konverterer solens stråler til brugbar hjemmeenergi. Den resterende ubrugte energi gemmes derefter og returneres til dig som kredit. At opnå din energi fra en ren og naturlig kilde reducerer drivhusgasemissionerne, som er en væsentlig bidragyder til klimaændringerne. Investering i et solpanel system vil spare dig penge og bedre forberede vores kommende generationer.

Vores team gennemgik grundigt fordelene og ulemperne ved at investere i et solpanel system i New Orleans-området ved at finde de to bedste solinstallatører, evaluere hver enkelt kundeservice og undersøge områdets høstbare sollys. Vi har også undersøgt de politikker og incitamenter, der er tilgængelige i dit område, så du kan træffe den mest velinformerede beslutning.

Freshome's Top Solar Panel Installatører i New Orleans

Vores team gennemgik de bedste solpanelinstallatører i det større New Orleans-område og skitserede de specifikke oplysninger, som det gælder for din placering. Vi sammenlignede de tekniske aspekter af solpaneludstyr, overordnet overkommelighed, anvendelighed og professionalisme på selskabets hjemmeside og oplevede personligt kundeservice ved at tale med medarbejdere både på telefonen og via e-mail.

Vi gjorde lektierne, så alt du skal gøre er at give dit hjem detaljer for at modtage og sammenligne citater og afgøre, om du synes det passer til at investere i et solpanel system til dit hjem. Hvis du beslutter dig for, at fordelene er det værd, foreslår vi, at du kontakter de firmaer, der leveres, og henviser til Freshoms vejledning for yderligere vejledning i valg af dit system.

SUNPRO866-450-1012

Med mere end 20 år i hjemmebyggebranchen fokuserer SUNPRO og medarbejderne deres indsats på boligsystemer. Den Louisiana-baserede virksomhed stræber efter at tilbyde overkommelige solsystemer til deres naboer. SUNPRO er meget miljøbevidst; en del af SUNPROs mission er at "skabe en glad og sund jord for fremtidige generationer".

SUNPRO modtager deres solpaneler og omformere fra en leverandør og udfører derefter installationen. Det er en licenseret forhandler af LG og SolarWorld. Solpaneler fås i farven sort med enten en 265 eller 280 max watt. Ifølge en kundeservice-rep er effektiviteten afhængig af "skygge og placering". Vendingstidspunktet for solpanelinstallationer er et par uger efter at have fået tilladelse til at starte installationen. Opnåelse af tilladelse anslås at tage en uge eller deromkring.

Virksomheden er stolt af en Ironclad Garanti, hvor High Merit Merchandise understøttes af en 5-stjernet garanti for både apparater og arbejdskraft. Mens mange solsystem virksomheder tilbyder en standard 25 års fabrikant garanti, ikke mange tilbyder en garanti på arbejde, som ofte er størstedelen af udgifterne. SUNPRO omfatter en 10 års arbejdsgaranti på alle installationer. Derudover vil deres kundeservicepersonale træffe foranstaltninger til at erstatte eventuelle beskadigede dele, så du behøver aldrig bekymre dig om at bringe dit udstyr tilbage til butikken.

SUNPRO tilbyder også udstyr fra troværdige mærker, der overstiger Freshoms maksimale watt og effektivitetskriterier. Erfaring med kundeservice var positiv, men husk på dine specifikke spørgsmål, da der er flere afdelinger, og du vil sandsynligvis ikke spilde tid, der overføres igen og igen. Samlet set er SUNPRO et godt valg for lokale solsysteminstallationer, der kan prale af en A + rating fra BBB.

South Coast Solar504-529-7869

South Coast Solar har tjent over det sydlige Louisiana-område i over ni år. Ud over de private solsystemer tilbyder den lokale virksomhed LED-belysningsløsninger, solvarmeanlæg og andre energieffektive apparater. South Coast Solar modtager sine paneler fra leverandører, herunder LG og Sunpower (begge godkendt af Freshomes). En række sortskyggede solpaneler tilbydes til boligformål. De maksimale wattninger spænder fra 260 til 340 med en høj effektivitet på 20,4 procent - hvilket er langt over vores anbefalede standard.

Efter at South Coast Solar modtager en tilladelse, tager den faktiske hjemmeinstallation kun cirka en eller to dage at fuldføre. Denne hurtige installation giver dig store besparelser på arbejdskraft. Ligesom SUNPRO tilbyder South Coast Solar også en 10 års arbejds- og installationsgaranti i tillæg til en 25 års producentgaranti.

Kundeservice er venlig og informativ. Vores team fandt ubesvarede opkald til at blive hurtigt returneret og spørgsmål besvaret af salgsrepræsentanter, der ikke var mindst påtrængende. Så vidt vi er bekymrede, tjente South Coast Solar definitivt sin A + BBB-rating.

Find de bedste solpaneler i New Orleans

Image
Image

En ekstra fordel for at installere solpaneler er, at de øger værdien af dit hjem - så længe du vælger de rigtige paneler, det vil sige. Hvis du vil gøre investeringen til at skifte til solenergi, opfordrer vi stærkt dig til at købe højkvalitets paneler. Og den bedste måde at gøre det på er at overveje garanti, effektivitet og wattage på et panel.

Standard 25 års produktgaranti styrer ofte folk i retning af billigere solpaneler. Desværre har de fleste garantier ikke overlevet dit hus, og du vil gerne have, at dine paneler fortsætter med at udføre deres bedste. For at hjælpe dig med at bestemme et solpanels dygtighed, sætter vi standarderne med en minimumseffektivitet på 16,5 og minimum maksimal effekt på 230 watt

Sørg for at spørge din installatør om de specifikke paneler, du køber. Her er Freshome's top anbefalende mærker. Vi opfordrer dig til at spørge din installatør, hvis de også tilbyder paneler fra disse virksomheder.

  • Solar World
  • Canadiske sol
  • Axitec
  • Kyocera Solar

Solar Power i New Orleans

Louisiana er solpolitikker og incitamenter

I juli blev der oprettet et ændringsforslag, der dækkede Louisiana skattekredit, som engang dækkede op til 50 procent af de første $ 25.000, der blev brugt på solpanelinstallationer. Indtil juli 2015 fik husejere lov til at kombinere denne statsskattekredit med den 30 procent føderale solskatkredit.

Ændringen i statens solskatskredit har negativt påvirket den stabile installation af boligvarmeanlæg i Louisiana. Siden Louisiana er skatteincitamenter for øjeblikket så ustabile, og fremtidige incitamenter er stadig uklare.

De fleste stater har en Renewable Portfolio Standard (RPS), der kræver, at forsyningsvirksomhederne modtager en minimumsprocent af elektricitet fra en vedvarende kilde. Louisiana er en af de få stater, der ikke har en RPS. Uden tvangsfuldbyrdende RPS har brugsvirksomheder i New Orleans endnu mindre grund til at håndhæve vedvarende energisystemer.

Hvad kan man forvente

Så hvorfor ikke alle boliger omfatter solpanel systemer? Du har måske bemærket, at solpaneler er mere almindelige i nogle regioner end andre. Lokale skatteincitamenter, rabatter og vedvarende porteføljestandarder (RPS) adskiller sig fra stat og kan i høj grad påvirke omkostninger og fordele ved solsystemer.

Siden Louisiana er skatteincitamenter for øjeblikket så ustabile, og fremtidige incitamenter er stadig uklare, nu er det måske ikke den mest overkommelige tid at købe et solpanel system til dit hjem.

Elektricitet omkostninger i New Orleans er meget høje som det er, men de stærke Louisiana stråler giver absolut mulighed for et rentabelt solpanel system. Du vil sandsynligvis bemærke, at der er få lokale solpanelvirksomheder, der stadig installerer boligsystemer. Dette skyldes de seneste skattelettelser. Selv om der ikke er mange virksomheder, der tilbyder boligydelser i nærheden af dig, har de der stadig stor erfaring med at installere solpaneler i dit område.

Selv om besparelserne for installationer er så imponerende, som de engang var, kan boligejere stadig reducere deres elomkostninger ved at skifte til solpanel systemer.

New Orleans modtager i øjeblikket ca. 1.825 høstbare kWh om året, hvilket er ret godt i forhold til resten af nationen. Den gennemsnitlige boligpris pr. KWh i New Orleans er dog 10 cent, hvilket er . Her er nogle eksempler på hvor meget penge værd kan du producere i et år i New Orleans.

Hvordan arbejder solpaneler?

Processen til at dreje de varme Louisiana stråler til el er faktisk ret simpelt, og går noget som dette.

  1. Fotovoltaiske (sol) paneler modtager solens stråler
  2. Panelerne skaber DC-strøm til at sende til omformeren
  3. Omformeren konverterer derefter DC-effekten til vekselstrøm, som dit hjem kan bruge
  4. Vekselstrømmen er dispergeret til hovedmålerepanelet
  5. Hovedmåleren modtager vekselstrøm og genereres af solsystemet
  6. Enhver overskydende energi returneres til din tjeneste, som krediterer dig monetært

FAQ

Leasing kontra køb af et solpanel system

Leasing solpaneler til dit hjem er en klar mulighed, da du ikke vil blive konfronteret med nogen out of pocket omkostninger og din elektriske regning vil falde med det samme. Heldig for dig er leasing en levedygtig mulighed i New Orleans. Hidtil vil et lejet 5 kW solpanel system koste omkring 624 dollar om året, hvilket er næsten lige så meget som dine solpaneler vil skabe. Det betyder, at du har potentialet til at bryde lige efter det første år af din $ 0 nedbetalingsinvestering. Derefter kan du læne dig tilbage og se, da du begynder at spare flere og flere penge i løbet af de følgende år. Leasing af dit solsystem er en utroligt mulig mulighed for store elektriske besparelser, men hvis du er i stand til at købe et solpanel system, vil du blive forsynet med endnu større økonomiske fordele i det lange løb.

Hvad er forskellen mellem på nettet og ud af nettet? (netmåling kontra batterier)

I flere årtier bruger de fleste solenergi systemer et værktøjsnet i stedet for batterier. Gitteret og netmåling tillader overskydende energi, der skal opbevares. Denne overflod af energi resulterer i større besparelser. Efterhånden som nettet af solvarmesystemer blev mere populært, blev netinstallationen mere effektiv, og udstyrsomkostningerne faldt med næsten 75 procent i de sidste 10 år.

Selvom datoer, batterier eller ud af nettet er solenergi systemer stadig effektive og brugt af mange boligejere i dag. De fleste batteridrevne solsystemer kræver en speciel klasse batteri, der betegnes som dybcyklusbatterier. Denne specielle type batteri er mere holdbart, så det kan modstå konstant udladning og genopladning. Energi-, tætheds- og kalenderlivet er også udtrykkeligt opstillet; Batteriets levetid er dog begrænset i forhold til, hvor meget energi den kan gemme.

Hvis du tænker på at købe et batteridrevet solpanel system, skal du sørge for at spørge din installatør om temperaturrelaterede faktorer, da nogle batterier måske ikke kan håndtere New Orleans varme.

Vil mine solpaneler blive beskadiget under en storm?

Solpaneler er temmelig holdbare, den gennemsnitlige hjem solpanel er cirka 3 med 5 fod med 3,2 mm tykt hærdet solglas. Dette glas kan modstå regn, hagl og høje vind. Vi ved, at kyststormene kan være lidt mere skadelige, så det kan være nødvendigt at ringe til din boligejerforsikring og afgøre, hvorvidt dine solpaneler er dækket af din forsikringsselskab.

Hvordan har solpaneler gavn for miljøet?

Solpaneler konverterer den rene energi fra solen til energi, som dit hjem kan udnytte. Solpanelanlæg er vedvarende i modsætning til standard elektricitet, der er skabt ved brænding af fossile brændstoffer som kul og naturgas. Disse skadelige brændstoffer brændes for at producere energi og udleder dermed giftige gasser, som er de vigtigste bidragsydere til forurening og klimaændringer. Standard solvarmesystemet kompenserer for 178 tons kuldioxid over hele 30 års tidsrum. Disse besparelser sammenligner med at plante 10 fodboldbaner med træer. Solsystemer giver utrolige miljømæssige fordele for en mere bæredygtig fremtid.

Handle

Vedtagelsen af et solpanel system til dit hjem kan være en økonomisk givende investering. På grund af at statsskattekreditter for nylig er blevet skåret, er der færre pengemæssige incitamenter til at købe et solpanel system til dit hjem i The Big Easy. Fremtidige skatteincitamenter er stadig uklare, så medmindre du er tilfreds med at betale næsten fuld pris for et solsystem foran, foreslår vi enten at leje et solpanel system eller vente på at se, hvilke fremtidige Louisiana skattekreditter du kan anvende til de eksisterende føderale kreditter for en bedre prissat system.

Vi opfordrer dig til at chatte med vores anbefalede solpanelinstallatører for at bestemme og sammenligne citater. De statslige kreditincitamenter kan ikke være der for øjeblikkelig investering, men miljøfordelene og fremtidige gevinster er absolut.

Lokale installatører: SunPro, South Coast Solar

Freshome's Top Solar Manufacturers: Solar World, Canadian Solar, Axitec, Kyocera Solar

Anbefalede: