Unikt UK University Drawing Studio fejrer lys

Unikt UK University Drawing Studio fejrer lys
Unikt UK University Drawing Studio fejrer lys

Video: Unikt UK University Drawing Studio fejrer lys

Video: Unikt UK University Drawing Studio fejrer lys
Video: How to become a TEACHER in UK with UK WORK VISA | HOW TO GET TEACHING JOBS IN UK 2023, December
Anonim

Den nye tegning studio ved Arts University Bournemouth i Dorset, Storbritannien kommer med en futuristisk silhuet. Designet af den berømte arkitekt Sir Peter Cook og hans kontor KRABBE, fejrer bygningen "den grundlæggende karakter af tegningen og den måde, hvorpå den stimulerer tanken".

Den kreative studio på 1830 kvadratmeter er åben for alle kunstnere på universitetet, fra animatorer til kostumer designere til arkitekter og blev bygget som et sted specielt til interaktion og udveksling. Centralt i ideen om tegning blev "lys" valgt som tema for bygningens design.

Et bagerste vinduesvindue giver rigeligt lys med inspirerende udsigt over træbjælkerne, mens minimalistisk interiør i hvidt og gråt efterlader rummet et tomt skifer. Det mærkeligt formede blå eksteriør er lavet af stål og blev bygget sammen med to andre faciliteter - et animationsstudio og et foredragsteater.

"Gennem en sådan enkelhed bliver tegningsforløbet en rolig og betragtet aktivitet inden for den livlige verden af en meget travl og kreativ institution," siger projektudviklerne. [Fotografi høflighed af CRAB Studio]

Tror du, at dette rum inspirerer kreativitet?

Anbefalede: