Den bedste måde at rengøre Windows

Indholdsfortegnelse:

Den bedste måde at rengøre Windows
Den bedste måde at rengøre Windows

Video: Den bedste måde at rengøre Windows

Video: Den bedste måde at rengøre Windows
Video: Learn How To Wash Windows With The "S" Technique Like a Pro! Window Cleaning Technique of the Pros! 2023, December
Anonim
Image
Image

Billedkilde: ArcHaus Architects

I modsætning til husets vægge viser vinduerne alle fingeraftryk, hundeslibber og overordnet snavs, som bygger op på glasset. Når de er beskidte, er det indlysende. Hvis du har gemt dem bag persienner og gardiner, så er det nok tid til at give dem en god tørring ned. En god generel regel er at vaske dem mindst to gange om året.

Hvad du skal rengøre dine vinduer effektivt:

- Opbevar købt glasrenser eller hvid eddike - Ubehandlet papirhåndklæde, avis eller lintfri klud - Blød børste - Håndklæde / tøj til at tørre ud spild - Svamp - Squeegee

Der er et par forskellige måder at gøre dette på: Brug en købt løsning eller gøre dig selv hjemme.

Hvis du vil have en hurtig, bekvem løsning og ikke har noget imod en smule strimmel, skal du bruge en flaske Windex eller en anden glasrenser, som Puracy's, som er en af Amazans bedste rangerede, ikke-giftige rengøringsløsninger.

Brug ikke et absorberende papirhåndklæde eller klud behandlet med skyllemiddel til at sprede opløsningen, fordi du også ender med at forlade lint og film bagved. For at undgå striber skal du bruge et ubehandlet papirhåndklæde, avis eller lugtfri klud. Ifølge Windex er gamle bomuldsbleer (ubrugt) naturligvis et godt valg. Derefter er det ret lige frem, bare sprøjt løsningen og tør det tørt ud.

Hvis du hellere ikke vil købe en præfabrikeret vinduesrenser, kan du nemt lave din egen ved hjælp af eddike.

Eddike er i det væsentlige en one-stop shop for rengøring rundt i huset, fra at få snavs ud af din mikrobølgeovn til unclogging afløb, så det er godt at have på hånd alligevel.

For at rense dine vinduer er der et par muligheder for hjemmelavede løsninger:

- En del varmt vand til en del hvid eddike - Opvaskemiddel og varmt vand - Hvis vinduerne er helt beskidte: varm en kop hvid eddike op (ikke tilsæt vand) og anbring det direkte på glasset

Når du har en løsning klar til at gå, følg nedenstående anvisninger:

1. Sørg for, at vinduet er fri for snavs, støv og spindelvæv ved hjælp af en børstet børste.

2. Lav et håndklæde langs vindueskarmet for at fange drypper.

3. Våd (svamp ikke) en svamp i din opløsning og gnid glasset (hold løsningen væk fra vinduesrammerne for at undgå skade). Mønsteret her betyder mindre, fordi løsningen vil blive slettet op på en bestemt måde.

4. Du kan bruge en fnugfri klud til at tørre glasset, men du flytter kun snavs rundt, så det er bedst at bruge en gnist. Våt bladet først og træk slæden fra top til bund i lige linjer, lidt overlapper det forrige slag, når du bevæger dig over vinduet. Efter hvert slag skal du tørre gnistbladet, inden du fortsætter.

5. For at afslutte skal du tørre vinduesrammerne af med en fugtig klud (brug vand og en almindelig rengøringsmiddel), og tør dem så tørt ud.

Pro tip: Rene vinduer på en overskyet dag, fordi solen kan varme op vinduer, der får din løsning til at tørre og efterlade streaks og vandpunkter, før du kan tørre den ren.

Anbefalede: