30 gulv-til-loft Windows Flooding Interiors med naturligt lys

30 gulv-til-loft Windows Flooding Interiors med naturligt lys
30 gulv-til-loft Windows Flooding Interiors med naturligt lys

Video: 30 gulv-til-loft Windows Flooding Interiors med naturligt lys

Video: 30 gulv-til-loft Windows Flooding Interiors med naturligt lys
Video: Architectural Tricks and Devices to Bring Natural Light Into Your Home 2023, December
Anonim

Vi kan opleve himmelens eksklusive farver, den gradvise forandring i bladets blade, brølende bølger, der knuser på klipperne i nærheden, det travle byliv, glitrende havnelys, hvert hjørne denne jord har at byde på - og vi kan opleve alt dette med respekt, taknemmelighed og kærlighed. Kunst, videnskab og natur tilbyder løsninger til behov såvel som kreative måder at materialisere drømme på. Ved hjælp af vores kollektive baggrund og vores evne til at tænke nogensinde fremover kan vi omforme verden som vi gør glas - vi har bare brug for en brændende lidenskab for at smelte virkeligheden. Glas er ikke kun et fantastisk materiale at omforme, det åbner vores perspektiv og skaber en visuel bro til vores hjem omgivelser.

Åbning af omgivelserne, gulv til loft vinduer fremkalder en udendørs følelse og fanger delikate eller dynamiske ændringer i vejret, mens opdateringen af interiøret med en naturlig stemning. Så vi inviterer dig til at beundre inspirerende eksempler på glasbrug i moderne boliger. Ved udgangen af denne liste vil du tænke, om den kedelige mur du har i dit hjem kunne erstattes med et gennemsigtigt vindue til verden.

Horst Architects samarbejdet med Aria Design at oprette et himmelsk Laguna Beach hjem - Rockledge Residence. Minimalistiske i design viser dette forbløffende højhus en kraftig forbindelse mellem det sofistikerede interiør og det inspirerende udendørs. Dette strand soveværelse virker nedsænket i det klare blå hav, hvilket beviser den ubegrænsede kraft fra gulv til loft vinduer.

Clifton View 7 Apartment i Cape Town har vinduer fra gulv til loft, der åbner på den udendørs spa-terrasse. Antoni Associates forestillede sig en uafbrudt forbindelse mellem panoramaer af den klodsdefinerede Clifton-strand nedenfor og de tolv apostles bjergkæde i det fjerne.

Kigger ud fra vinduet gulv til loft og ser Hollywood-tegnet er et designtræk af den meget spændende Nakahouse designet af XTEN Arkitektur. Dette skræddersyede udseende blev opnået ved at bruge sort, hvid og stænk med fed farve, alle oversvømmet af naturligt lys fra store vinduer.

Nøjagtigt reflekterende i de store, mørke indrammede gulv til loft vinduer pryder det naturlige lys indretningen af dette luksuriøse bjergskråningshus kendt som Malbaie VI Marée Basse og designet af Mu Arkitektur. Inden for dette dynamiske lysshow bliver beundring af omgivelserne en del af ejerens daglige rutine ved hjælp af ekspansiv brug af glas.

Med udsigt over en perfekt velplejet have, imponerer dette elegante hjem designet af Eduarda Correa i Brasilien seere med sin brug af træ og sten. Kontrasterende mørke indrammede vinduer, der styrer øjnene mod bjergkæden i det fjerne.

I betragtning af ejerens ønske om at bringe udenfor i, Alejandro Dumay Claro og Francisco Vergara Arthur designet La Campana House som et bæredygtigt hjem samle udsigt over den spektakulære bjergdal det optager. Overdimensionerede vinduer sikrer, at lyset er til stede hele dagen, og inviterer familie og gæster til visuelt at udforske omgivelserne.

Hoppe ud af sengen om morgenen afslører et andet humør, hvis du bor i et hjem som Casa Mecano. Del af Robles Arquitectos `Portræt, det hyggelige indre af dette drømmende soveværelse giver et indtryk af udendørs levende og støtter ideen om boligbliss.

Vi var baffled af den rene enkelhed af dette soveværelse set i Villa Kishti. Kun et gulv til loft vindue afslørende en fantastisk udsigt over Caribien kan blive det afgørende element i rummet. Understøttet af udsigten, dette stilfulde soveværelse flaunts en hyggelig samling af varme farver accentueret af blødt, naturligt lys.

Med udsigt over Peconic Bay på den ene side og den elegante skov på den anden, udstråler dette moderne hjem gennemsigtighed, som du ville forvente af et hjem med navnet Clearhouse. Et hjernebarn af Stuart Parr Design, det moderne hjem kan prale med gulv til loft-vinduer på alle sider og udsætte det indendørs for refleksioner af den farverige natur lige bag glasset.

Inden for det naturskønne landskab af Incline Village i Crystal Bay, Nevada, det imponerende Lake House designet af Mark Dziewulski Arkitekter dristigt stiger på kanten af søen. Udover beton og stjæle, der bruges som hovedbygningsmaterialer, gør glas denne mørkhudede bolig til en betragtelig platform for de fantastiske panoramaer, der tilbydes af nærliggende Lake Tahoe.

Fundet inden for en fjern beliggenhed i Montana's Yellowstone Club, den dejligt luksuriøse Lower Foxtail Residence by Reid Smith Architects & Len Cotsovolos var klædt i tre-etages gulv-til-loft vinduer over hele sydvendt væg, omdirigering af øjet mod det elegante landskab.

Det du ser ovenfor er ikke kun et imponerende vindue fra gulv til loft, der dekorerer dette hjem i Frankrig, men også en kreativ løsning til ventilation. Loïc Picquet Architecte forestillede sig en lille udhus, der forlængede det eksisterende køkken for at rumme spisepladsen og fylde hele rummet med naturligt lys.

Fra små udvidelser til betagende moderne ejendomme giver gulv til loft vinduer nye perspektiver. Prøv at forestille dig, at du bor i denne minimalistiske ejendom i midten af århundredet i New Canaan, Connecticut - en delvist begravet samling af bygninger forestillet af Roger Ferris + Partners som nedsænket i lyset. Det sociale rum vist ovenfor glæder sig over et fantastisk glas-til-loft glaspanel, der helt åbner interiøret til den velplejede have. En drøm, ikke?

At se havet ud i luften bag en glasvæg fremkalder en dyb forståelse for, hvordan mennesker er relateret til miljøet gennem design. Som et eksempel, en af Fougeron ArkitekturS projekter omfatter et cantilevered soveværelse med gulv til loft vinduer udforske udsigt over Stillehavet over en 250 fod dråbe. Set i et dramatisk landskab viser Fall House i Big Sur, Californien, et overdimensioneret hjørnevindue, der fanger de vilde omgivelser.

Når det kommer til at spejle havet, har vinduer, der afslører et komplet billede, denne unikke evne til at skabe en stærk visuel bro med det naturlige udendørs, der bringer havets ro i sig, men viser også naturligt naturens dramatiske vejr. The Nettleton 195 House by SAOTA og Antoni Associates kan prale af fantastiske panoramaer af Cape Towns syn på, hvordan havet møder himlen, en virkelig inspirerende og fredelig scene.

Efter kysten med dine øjne indtil er opmærksomme på hver detalje ville gøre for en fremragende morgen ritual. Indrammet uhindret udsigt over fjorden, Northface House var Element Arkitekter ASHjemopstandelsesprojektet i Stavanger, Norge, og resultaterne er simpelthen storslåede. Vinduer fra gulv til loft indfanger udsigt fra den åbne stue, spisestue og madlavningsvolumen cantilevering 3 meter over de lavere niveauer. Simpelthen smukt!

Breezy og karismatisk i sin enkelhed, er dette glasvæggede sociale rum, der ses i den luksuriøse 1232 Sunset Plaza-bolig, blot et af husets indrammede udsigter over verden udenfor. Designet af Belzberg Arkitekter, den moderne $ 28.800.000 Sunset Strip ejendom tilbyder udsigt over høje palmetræer, lækkert grønt og hustage nedenfor.

Selv mangler ærefrygtindgydende udsigt, gulv til loft vinduer giver dig mulighed for at udforske en anlagt have eller den blomst prydede baggård. Dette hjem kontorrum åbner til en indre gårdhave blev forestillet af Andrés Serpa som et hyggeligt tropisk hjem i Costa Rica Playa Grande - Orizon Residence.

Dette australske flodhus ved MCK Architects udsigt over Lane Cove floden i nærheden fra sin pragtfuldt forfriskende afrundede glasvæg. Fra gulv til loft, helt åbent for at byde på brisen, udgør glasvæggen et design, der resonerer med den bølgende kystlinie i det fjerne.

Mørke rammer på gulv til loft vinduer i et uberørt hus som Casa 115 af arkitekten Miquel Lacomba gøre en stærk indvirkning. Dette moderne hjem på Mallorca var designet til at være en "næsten cinematografisk" arkitektonisk oplevelse, en rejse gennem lyst oplyste rum indrammet af gulv til loft vinduer, der udstiller hver tomme af interiøret til en fantastisk udsigt.

Når minimalisme møder naturligt lys, når kunstig sort og hvid kontrasterer med naturligt levende grønt græs, skabes der en meget speciel, næsten eksperimentel atmosfære. Tilpasset med overdimensionerede gulv til loft vinduer ved OAB, dette hjem i Barcelona kendt som AA House tilbyder en imponerende samling af rum til at udforske hver dag og en permanent visuel kontakt med naturen.

Solen byder på intense oplevelser mange gange under sin stigning eller indstilling. Når farverne skifter og føles brisen bagfra, er en indtrækbar glasvæg en del af det daglige ritual i Carpinteria Foothills Residence. Denne moderne bjergside bopæl designet af Neumann Mendro Andrulaitis Arkitekter udforsker panoramaer af kystnære højderammen under, mens den viser sin volumetriske form som et lyskryds.

Udvidelse af et gammelt hus giver mulighed for at oversvømme det nye rum med naturligt lys. Canny Design forestillede sig denne victorianske bopæl i Australien med slanke, moderne sociale rum foret med en gunmetal grå-blå swimmingpool spejling og afspejles i gulv til loft vinduer. Det er sådan, du bringer lys inde.

En inspirerende, dynamisk efterårspejleffekt i poolen kan beundres fra over terrassen gennem ekspansive vinduer. Den sublime afsondrethed af dette Maryland hjem forestillet af arkitekt Robert Gurney, dens unikke moderne arkitektur og gennemsigtighed smelter ind i en hyggelig atmosfære ved eksistensen af naturligt træ både i original og reformet form.

Overraskende ovalformet, bæredygtig og klogt orienteret mod uhindret udsigt over den omkringliggende sø og bjerge, Luganosøen ved JM Arkitektur var klædt i gulv-til-loft vinduer på det øverste sociale område, hvorved landskabet ellers utilgængeligt blev udsat.

At vide, at når du føler dig træt og vil hvile i daybed ved poolen, kan du, er en meget beroligende følelse. Costa Rica hjem Casa Torcida blev forestillet af SPG Arkitekter som et stålindrammet drømmehus med glasvægge og gulv til loft-vinduer, der forbinder indendørs rum med panoramaudsigt ud over infinitypoolen.

Picot Residence ovenfor blev designet af Pepe Calderin Design som supplerende til den travle Big Apple nedenunder og dets glødelamper. Spejling i gulv-til-loft vinduer, elegancen af dette rum taler om en applauderbar tilgang til designprocessen med forbløffende afslappende effekter.

IDIN Arkitekter forestillede W House i Thailand for en rejse og kajak entusiast. Gulv til loft vinduer i soveværelset reflekteret på gulvet forbedrer enkelheden af dette rum og hint på ejerens eventyrlystne ånd.

Hvordan ser et feriehus på øen Krk ud? Det ser fantastisk ud, og det ser udad mod vand og bjerge gennem ekspansiv brug af glas. Fra stue til loft giver dette hjem det komplette billede af en stadigt skiftende scene. Tak til DVA Arhitekta, blev et andet drømmehus med fantastisk udsigt opført for at fuldføre en persons drøm.

Og da vi er i slutningen af vores liste, lukker dette luksuriøse hjem i Los Angeles showet med sine sofistikerede gardiner, der dækker eller afslører de halv gennemsigtige halvt gennemskinnelige gulv til loft vinduer.

Herlige boliger med dette fælles element - de gulv-til-loft-vinduer - er fyldt med naturligt lys og tæt forbinder seeren med landskabet ud over glasset. Og det er bare en af de måder, vi fandt ud af at gå tilbage til naturen.

Anbefalede: