3 Cascading Houses i Canada tilbyder både privatliv og gennemsigtighed

3 Cascading Houses i Canada tilbyder både privatliv og gennemsigtighed
3 Cascading Houses i Canada tilbyder både privatliv og gennemsigtighed

Video: 3 Cascading Houses i Canada tilbyder både privatliv og gennemsigtighed

Video: 3 Cascading Houses i Canada tilbyder både privatliv og gennemsigtighed
Video: RV CAMPING IN GRIZZLY BEAR COUNTRY! 😨 (Full-time Rv Camper Van Life) 2023, December
Anonim

Denne samling af tre cascading huse kendt som Huse kl 1340 blev tegnet af Office of McFarlane Biggar for Harbourview Projects. Beliggende i North Vancouver, B.C., hjemene deler panoramaudsigt over byen mod syd og frodige kløfter i nord.

Privatliv og gennemsigtighed mødes i disse huse, bygget med en passion for brugerdefineret design. Site-specifik arkitektur udnytter grundene 'naturlig skønhed, skaber en æstetisk inspirerende indstilling.

"I en stille blindgyde går de tre identiske hjem, alle klædt i gråtoner, langs det skrånende parti, resonerer med det omgivende grønt samt de nærliggende bungalows," siger arkitekterne. "Fra gaden skærmes to-bilers carports med tilhørende bushuse i en indre gårdhave og skaber en følelse af privatlivets fred i stueetagen.

"Masseringen af hvert hjem andet niveau spiller også med privatlivets fred. Balkonerne på øverste niveau er forsænket indenfor indpakninger, særprægede former, der er synlige fra gaden, men som blokerer naboernes syn udefra."

Opdelt i private og sociale rum, har hver af de tre huse klogt planlagte interiører og med 3.857 kvadratmeter plads nok til udvidede familiemedlemmer, når de besøger. Fotografier taget af Ema Peter viser huse i 1340 fra flere perspektiver.

Ifølge arkitekterne, "De mere offentlige rum - de levende og spisestue områder - står syd for, til Vancouver skyline. De flere private områder - køkkenet og master suite - er beliggende i rovet af kløften. Det bedste af begge synspunkter er oplevet på den fulde tagterrasse. Trappeadgangen er placeret så den ikke er synlig for naboerne, hvilket skaber illusionen af et helt fladt tag. Når man først er på toppen, vil boligejerne nyde en uafbrudt undersøgelse af deres omgivelser."

Husk Gambier Island House, den imponerende moderne bolig integreret i et stenet landskab nær Vancouver? Det hjem er også i disse arkitekters designportefølje.

Anbefalede: