Oshu Dog Bed: Moderne Pet Møbler Du kan leve med

Oshu Dog Bed: Moderne Pet Møbler Du kan leve med
Oshu Dog Bed: Moderne Pet Møbler Du kan leve med

Video: Oshu Dog Bed: Moderne Pet Møbler Du kan leve med

Video: Oshu Dog Bed: Moderne Pet Møbler Du kan leve med
Video: CHOCOLATE FONDUE CHALLENGE #2 by Multi DO 2023, December
Anonim

Bad Marlon fokuserer på fed, moderne dyremøbler til mands bedste ven. Flere stilarter er tilgængelige, men Oshu hund hus skiller sig ud for sit dristige geometriske mønster, vejrbestandigt materiale, nem montering og personalisering muligheder.

Det sydkoreanske mærke mener, at stilen ikke bør kompromitteres, og at kæledyr kan have steder at blive behagelige at eksistere fredeligt med menneskelige levesteder. Ved at lancere dette mærke af stilfulde moderne kæledyrsmøbler kan Bad Marlon skabe et hjem "hvor kæledyr og mennesker eksisterer i harmoni med hinanden."

Hundhuset er lavet af indendørs-udendørs materiale. Det geometriske mønster af trekantede huller lader lys ind, men den stejle hældning af taget sikrer, at huset forbliver tørt inde. Flere modifikationer er til rådighed - huset kan komme med en pude til din pooch at snooze på, eller en lille, organisk formet træstand for at tilføje højde og beskyttelse fra elementerne.

En af Oshu's bedste egenskaber er, at den holdes sammen af stærke magneter, hvilket gør det nemt at montere og lige så let at demontere, når det er tid til at rense huset. Magneterne er stærke nok til at være vanskelige for din hund at banke fra hinanden.

Designerne er optimistiske om den moderne kæledyrsmøbelinje: "Vi håber, at Bad Marlons design kan bidrage til at skabe et sted, hvor kæledyr og mennesker ikke kun er opmærksomme på de andres følelser, men også delvist med dem."

I øjeblikket er Oshu huset kun tilgængeligt til Sydkorea, men der er et engelskspråkligt websted med international fragt i værkerne. Se nærmere på Oshu hund hus og se hele linjen af moderne dyremøbler på Bad Marlon.

Anbefalede: